Over ons

Klantrelaties

Een goede relatie met de klant is waar Waltabouw voor gaat, want hoe gezelliger het contact, des te leuker de job. Wij werken voornamelijk aan langdurige klantrelaties. De meeste klanten waar wij een project voor hebben gedaan komen na een aantal jaar bij ons terug voor de volgende verbouwing. Dit vinden wij geweldig om te zien, want zeg nou eerlijk, hoe fijn is het om de draad weer op te pakken met oude bekenden!

detailfoto-dakhengsel

Kwaliteit

Het spreekt voor zich dat kwaliteit voorop staat, maar bij Waltabouw brengen we kwaliteit to the next level. Wij werken met uitstekende producten en hebben goed contact met de leveranciers waarvan wij onze producten bestellen. Onze leveranciers maken het voor ons mede mogelijk om kwaliteit te kunnen garanderen. Wij zijn trots op onze bouwvakkers die schitterend werk verrichten en we zijn er zeker van dat u dat ook zult zijn!

Transparancy

Waltabouw werkt met volledige transparancy naar de klant toe. Eerlijkheid is voor ons belangrijk, daarom sturen wij elke week de materiaaluitgaven op. Dit doen wij zodat de klant een goed beeld heeft van de uitgaven en niet aan het eind van de rit voor een grote verrassing komt te staan! Ook geven wij altijd onze eerlijke mening en staan wij open voor suggesties. De klant is immers koning dus de klant moet weten wat er gebeurt!

detailfoto-spaanplaten
detailfoto-deurkozijn

Details

Bij Waltabouw besteden wij erg veel aandacht aan de laatste fase van het proces. Dit doen wij omdat wij er in geloven dat het belangrijk is om de klant tevreden te stellen.
Wij willen iets zo mooi mogelijk opleveren en dit doen wij door de puntjes op de i te zetten. In de laatste fase van het bouwproces kunnen wij er namelijk voor zorgen dat alle wensen uitkomen. Het oog wil ook wat, en het oplettende oog houdt van een goede afwerking en mooie details!